maanantai 28. huhtikuuta 2014

"Ikuisesti kaksin" siirtyy bloggeriin...

Heippa!

Olen jo tovin harkinnut blogini siirtämistä tänne bloggeriin, sillä teen nykyisin kaikki blogipostaukset padilla. Vuodatus-blogisivusto ei tukenut kunnolla padilla kirjoittamista ja hermo meni useaan otteeseen mm. ohjelman kaaduttua kesken postauksen kirjoittamisen. Myös kuvien lisääminen postauksiin oli mahdotonta.

Ihanaa...nyt olen bloggerissa ja kirjoittaminen käy kuin unelma! :) On valmis sovellus ja kaikkea. Ehkäpä intoudun myös päivittämään yhä aktiivisemmin, kun tämä käy näin leikiten.

Toivottavasti valitsemani ulkoasu miellyttää Teitä.

Toivon myös, että kaikki vanhat lukijani ja lukuisat uudetkin löydätte tänne. Kommenteista ja tsemppiviesteistä sekä ajatusten jaosta on tullut minulle huumetta. Kommentit ja viestit auttavat jaksamaan eteenpäin ja antavat energiaa odotteluun.

Yritän tällä viikolla vielä kehitellä tätä uutta blogini ulkoasua ja muutoksia saattaa ilmaantua lisää. Aion myös päivittää pikaisesti seuraamieni blogien listaa ja pyydän, että Te, jotka olette edellisen blogini linkittäneet sivuillenne, vaihtaisitte tämän uuden blogiosoitteen vanhan tilalle. Kiitos! <3

Harmittaa, että vanhat kirjoitukset ja kommentit jäävät nyt vanhaan blogiin, mutta sieltä niitä voi käydä katsomassa. Osoite ei lakkaa olemasta... Http://ikuisestikaksin.vuodatus.net

<3 Teidän, AnanasEi kommentteja:

Lähetä kommentti