sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tauko "projektista"?

Kotiuduin hetki sitten ulkomaanreissulta. Matka tuli tarpeeseen ja juuri oikeaan aikaan siinä mielessä, että Kp1 sattui juuri loman loppuun. En ollut kotona stressaamassa ja testailemassa turhia. Kierto oli jälleen vähän pidempi kuin aiemmat. Nyt 33 päivää. Tässä olen pohtinut, että aloitanko ylihuomenna jälleen Letrotzolin ja varaan kalliimmalla ultra-ajan yksityiseltä, vai pitäisinkö taukoa? Tosin lääkkeet ovat tuoneet avun leuassa jo pari vuotta riehuneeseen akneen. Mitä ilmeisimmin hormooninäppylöitä siis. Myös vaste lääkkeeseen on ollut hyvä, enkä haluaisi nyt lopettaa, jos elokuun jälkeen mietitään IVF-hoitoja. Uskaltaako noita lääkkeitä nappailla ohjeiden mukaan ja jättää ultran väliin? Aina on ultrassa ollut sama tulos. 1 hyvä follikkeli. Viimeksi ei edes Pregnyliä määrätty. Onko liian suuri riski jättää ultraan menoa väliin? Kaksosraskaus nyt olisi jo kohtalon ivaa, kun tähän mennessä lääkkeillä ei ole yhtäkään saatu alkuun. Ehkä siis soitan huomenna klinikalle ja kysyn, mitä meinaavat.

Hesarissa taisi viikolla olla uutinen siitä, miten lasten syntymisen ajankohtaa suunnitellaan uran ja töiden mukaan suotuisasti. Onhan se hienoa, että jotkut voivat taktikoida ja suunnitella parhaimman mahdollisen synnytyskuukauden. Jotenkin karua. En nyt halua ajatella asiaa enempää.

Jälleen siis uusi kierto alkanut ja yritystä takana 2 vuotta. Ehkäpä joku päivä saan aikaiseksi kirjata blogiin kiertoni pituudet ja hoitojen vaiheet. Vielä en ole jaksanut tietoja näpytellä tänne, vaikka faktat kahden vuoden ajalta löytyvätkin.

Aurinkoa ja lämpöä kaikille toivotellen. <3

1 kommentti:

  1. Heippa! Minäkin löysin vihdoin blogiisi! Olen myös monesti tuhissut kun olen lukenut, miten jotkut eivät voi alkaa lasta tekemään alkuvuodesta, kun sitten se syntyisi loppuvuodesta ja olisi huonoa aikaa lapselle syntyä. Mitä ihmettä?! :)

    VastaaPoista