tiistai 24. kesäkuuta 2014

KP14 ja syksyllä IVF?

Tänään oli yksityisellä puolella follikkeliultra. Sama lääkäri kuin kunnallisellakin. Palvelu ihan erilaista. Nyt lääkärillä oli aikaa, löytyi hymyä ja aloitettiin suunnittelu syksyiseen IVF:ään. Käsittämätöntä! Viimeksi kun kävin, lääkäri totesi, ettei jatkohoitoja ole tiedossa, sillä syytä lapsettomuuteen ei ole löytynyt. Ja nyt siis odotamme vihreää valoa IVF-yritysten alkamiseen. Melkoista... (Yksityinen 104e vs. Kunnallinen 39e)

Letrotzolin ansiosta tänään limakalvo 9 mm ja follikkeli 18 mm. Pregnyliä ei määrätty. Ilmeisesti rakkula on irtoamassa itsestään. Ovistesti näytti aamulla negaa, mutta lääkärin määräyksestä tänään on aloitettava... Peukut pystyyn.

Viikonloppuna ystäväni sanoi minulle kuinka minusta tulisi hyvä äiti. Niinpä. Niin tulis. Hän pahoitteli ja sanoi, että tietää sanojensa myös satuttavan. Totesin, että päinvastoin, sanat lämmittivät... Vielä on toivoa. Meille sitä onnea ei vaan nyt suoda tuosta vaan.

Tällä hetkellä taas toivo katossa. Usko vahva siihen, että mä vielä pääsen joku kesä Muumimaailmaan lapseni kanssa. :)

Mieheni kysyi tänään, että eikö sille yhdellekin tutulle pariskunnalle syntynyt kolme lasta IVF-hoitojen ansiosta. Syntyi. Meillä on toivoa...

<3

3 kommenttia:

  1. :) Juuri viikonloppuna kitisin miehelle (ärsyttävän fb kuvan herkistämänä), että mei ikinä päästä mihinkään kivoihin paikkoihin kuten Muumimaailma tai Titi-nallen talo

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, pidetään toivoa yllä sielunsiskot! Ehkä meitä kumpaakin nyt onnistaa ja päästään yhdessä muumimaailmaan, eikö?! :)

    VastaaPoista
  3. <3 Toivotaan ja uskotaan... Loppuun saakka... <3

    VastaaPoista