maanantai 1. joulukuuta 2014

Ei mitään oloja...

Nääh...kierto lähenee loppuaan. Tämä kierto hyödynnettiin ja testasin jopa oviksen. Sain selkeät kaksi viivaa. Testit oli pakko käyttää, sillä olisivat menneet joulukuun alussa vanhaksi. Tällä hetkellä vatsa vähän juilii, mutta johtuu taatusti vain illalla syömästäni ruuasta. Eiköhän kierto taas viikonlopun huitteilla ala.

Tammikuussa on uuden pohdinnan paikka. Jatkammeko IVF-hoitoihin syksyn harkintatauon jälkeen? Työterveyslääkäri kehotti malttamaan, joten luulen, että haluan vielä säästää vähäiset rahani ja yrittää luottaa luomuun... 

Ihanaa joulunodotusta Teille kaikille! <3
Palaan kertomaan pian...kävi miten kävi tämän kierron kanssa...

2 kommenttia:

 1. Hei! Halusin tulla kertomaan sulle omasta kokemuksestani, joka ehkä voi antaa vähän toivoa jollekkin. Me ollaan yritetty lasta nyt neljä vuotta ja muutaman kuukauden. Mitään syytä lapsettomuudelle ei ole löytynyt vaikka kahteen eri otteeseen onkin tutkittu. Tää meijän yritys on ollu suurimmaks osaks odottelua ja toivomista, mutta viime keväänä (maaliskuun, toukokuun ja kesäkuun kiertoihin) käytiin tekemässä ne kolme inseminaatiota, jotka ei odotetusti tuottaneet mitään tulosta. No mä sitte syksyllä alotin valmistumiseni jälkeen uudessa työpaikassa ja ajateltiin, että jatketaan ensi keväänä sitten IVF:iin. Kuitenki nyt muutama päivä sitten plussassin ihan yhtäkkiä! Olin ihan täysin menettäny toivoni ja asennoitunu jotenkin siihen, että muutaman vuoden päästä ollaan adoptiojonossa. Mulle tosi moni aina sano, että ei sitä ikinä tiiä, ihmeitä tapahtuu. Mä ajattelin salaa että joo ehkä joillekki muille mutta ei tosiaan meille. Näköjään niitä sittenki tapahtuu!

  Voimia ja haleja sulle odotteluun, uskon että kyllä teki vielä onnistutte:)<3

  -Milla

  VastaaPoista
 2. Heippa Milla!

  Kiitos viestistäsi! Ja suuresti onnea plussasta! <3 Ihana saada rohkaiseva viesti. Jotenkin olen tässä ajatellut, että IVF-hoidot saavat vielä odottaa ensi vuonnakin... Nyt ei ole rahkeita lähteä käymään läpi sitä prosessia. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Teitä on ensi jouluna kolme. :)

  Piipahdahan kertomassa kuinka raskaus etenee...
  Ihanaa uutta vuotta ja odotusta Sinulle! <3

  VastaaPoista