lauantai 27. joulukuuta 2014

Kohti vuotta 2015

Toivottavasti vietitte ihanan joulun läheistenne ja rakkaimpienne kanssa. Täällä joulu oli valkoinen, herkullinen, lämmin ja tunnelmallinen. 

Vuosi 2015 lähenee kohisten. Toivon, että monelle tuo vuosi on se onnen vuosi, jolloin monet toiveet toteutuvat. Ovat ne toiveet sitten minkälaisia tahansa. Toivon, että itselleni tuleva vuosi tuo terveyttä, iloa ja onnea. 2014 loppupuoli on ollut minulle aika-ajoin rankka. Olen etsinyt itseäni ja terveyskin oli joulun alla vaakalaudalla. Olen yrittänyt löytää aikaa itselleni ja opetellut välillä myös rauhoittumaan.

Uudenvuodenlupaukseni on se, että saisin itseni parempaan fyysiseen kuntoon. Haluan löytää aikaa liikkumiselle, aikaa levolle ja terveelliselle ruualle. Lupaan olla stressaamatta ainakaan niin paljoa. IVF-hoidot saavat vielä alkuvuodesta olla jäässä. Haluan ensin itseni kuntoon. Taloudellistakin tasapainoa hoidot vaativat.

Löysin kirja-alesta joulun alla kirjan "Ihmeet tapahtuvat muille, lapsettomuuspäiväkirja". Odotan innolla lukuhetkiä kirjan parissa. Alku vaikutti lupaavalta ja jaoin jo ensimmäiset ajatukset kirjan kirjoittajan kanssa. Kirjoittelen kirjasta tuonnempana.

Mutta nyt ulkona paistaa niin kaunis aurinko, että mun on pakko rientää ulos koiran kanssa ja lähteä testaamaan uutta Polar Loopia ja talvikenkiä. Auringon näkeminen, lumi ja pakkanen saivat mieleni virkoamaan jouluna. Nyt pitää ottaa kaikki ilo tuosta säästä ja ulkoilun riemusta.

* Haluan toivottaa kaikille onnellista ja parempaa uutta vuotta 2015! *

Olen täällä edelleen, enkä ole Teitä unohtanut... Olen vain päättänyt olla murehtimatta niin paljoa. <35 kommenttia:

 1. Hyvää tulevaa vuotta! Ja uskon kyllä että ainakin parempi fyysinen kunto on täysin saavutettavissa! Itse toivon tulevalta vuodelta myös raskautta, parempaa taloudellista tilannetta ja lisäksi opiskelupaikkaa. Toivottavasti edes yksi toteutuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Laitetaan tinat uuden vuoden yönä porisemaan ja toivotaan, että haaveemme toteutuvat. :) <3 Mä pidän sulle peukkuja!

   Poista
 2. Hei Maria(eka kommentoija siis:))!! Luin blogiasi,mutta missasin sen salaiseksi menon tyystin! Vieläköhän voisin liittyä lukijaksi? Terkuin Vipe (vipsu81@gmail.com)
  Jos viestini ei saavuta Mariaa,niin voisikohan joku mahdollinen lukija hänelle tämän viestin välittää..kiitos!:)

  VastaaPoista