torstai 8. tammikuuta 2015

Kohti terveempää elämää...

Joka tammikuu tämä alkaa - kuntokuuri. Nyt hurahdin Keventäjät -nettisivuille. Padilla on niin helppo päivittää syömiset nettisivuille. Latasin myös S-ryhmän Foodie.fm -sovelluksen ja päätin, että hankin tästä eteenpäin aina maanantaisin koko viikon ruokatarvikkeet kaappiin. Suosittelen kumpaakin sovellusta! Tällä hyvin suunnitellulla kauppareissulla ei tule houkutuksia, tai en salli tulevan. :) En mene nälkäisenä kauppaan tai käy kaupassa joka päivä. Haluan elää terveellisempää ja kevyempää elämää. Tämän viikon ruokiin on kuulunut mm. itsetehty kasvissosekeitto sekä lihapullat salaatin kera. Olen ostanut pitkästä aikaa appelsiineja ja kasviksia kaapit täyteen. :P

Elämäntapamuutos sai alkunsa jouluaaton tienoilla, jolloin jouduin sairaalaan. Ei mitään vakavaa...Sappirakon poisto on edessä parin kuukauden päästä. Tällä hetkellä ensisijainen tavoitteeni ja unelmani on saada itseni kuntoon ja hoikempaan muottiin. Jos painoindekseihin on uskominen, pitäisi tiputtaa lähes 40kg. Karmivaa! Aloitan nyt kuitenkin ensin kymmenestä kilosta...Vauvahaaveet ovat nyt pakostakin jääneet taka-alalle. Hyvä niin. Päätin, että haemme apua IVF-hoidoista vasta tulevana syksynä, jos silloinkaan... Nyt ei vaan jaksa, eikä edes huvita... Lenkkeily, ruuanlaitto ja salikäynnit saavat nyt vallata mieleni. Kyllä tähän elämään vähän juhlintaakin pitää mahtua. ;) Lasi kuoharia ystävien kanssa on jo mielessä... Vankka uskoni on, että elämäntapamuutos tuo tullessaan paljon hyvää.

Energistä tammikuuta kaikille! <3
Muistetaan, että päivät pitenevät viikko viikolta... Kohta on kesä! <3
Lupaan kirjoitella kuulumisia ainakin kerran, pari kuukaudessa. Ehkäpä kerron teille täällä, miten elämäntaparemonttini etenee. ;) Onpa sitten taas yksi suuri motivaattori enemmän.
1 kommentti:

  1. Foodie.fm on huippu, sieltä tilattiin kotiinkuljetuksella ku oltiin kipeenä ja kaapit huus tyhjyyttään, nykyään vähemmän käytetään mut voispa taas aktivoitua sen suhteen, ei tosiaan tulisi heräteherkkuostoksia :D
    Mulle oli hirvee järkytys pari vuotta sitten ku huomasin et ylipainoa oli 35kiloa ja sekin siihen et oisin normaalipainon ylärajoilla. Tiukkaa työtä oon reilun vuoden tehny, mut enää 15kiloo niin oisin siellä normin sisällä eli matkaa on, mut olo on jo parempi.
    Tsemppiä painonpudotukseen ja elämäntapaan :)

    VastaaPoista