maanantai 8. helmikuuta 2016

Kypsyttelyä ennen punktiopäivää

Tänään kävin jälleen ultrassa. Lääkäri sai tällä kertaa 16 rakkulaa näkyviin. Yksi oli 22mm, mutta muut olivat 11-16mm kokoluokkaa. Sain kuitenkin vihdoin päivän punktioon! JEE!!! Punktiopäivä on tuleva perjantai. Enää siis vain muutama hassu päivä, jotka nekin menevät siivillä töitä tehden. Jotenkin ihan todella hurjaa! Nyt tämä tosiaan on kohta totta. Viikonloppu tulee olemaan piinaava. Jännittyneenä jään odottelemaan sitten punktion jälkeistä puhelinsoittoa. Toivottavasti edes jotakin saadaan pakkaseenkin. On tää todella hurjaa! No...Ensin pitää punktion sujua hyvin.

Punktiopäivä alkaa kukonlaulun aikaan, sillä asumme kahden tunnin päässä sairaalasta, mutta luulen, että perjantaiaamuna pomppaan sängystä kellon soidessa. :)

Nyt sitten vielä 4 päivää Puregonia ja Orgalutrania ja keskiviikkona illalla Pregnyliä. (HUOM! Muokattu tieto tarkistuksen jälkeen...) Pistosten määrä siis vaan kasvaa. Onneksi pistokset ovat onnistuneet tähänkin mennessä kyllä ihan helposti. Vähän pistoskohtia eilenkin juili, mutta ei mitenkään tuskaista ole ollut. Hain tänään apteekista uudet saisit Orgalutrania. Sekin on kyllä ihan mielettömän hienoa, että meillä suomalaisilla on Kelan tuki. Yli kahdensadan euron ostokset maksoivat tänään 5 euroa. Olen onnellinen veronmaksaja. Ostin lisäksi mammavitamiineja foolihapolla. Foolihappoa olisi pitänyt jo hyvän tovin syödä. Itse olen syönyt vasta pari viikkoa.

Eilen vielä harmittelin, sillä luulin 270euron Puregonin jäävän käyttämättömänä jääkaappiin, mutta sillekin tulee nyt siis käyttöä.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn joka niemessä ja notkelmassa! Tästä ja ensi viikosta tulee elämäni jännittävin...

Tänään ei edes harmittanut lärvikirjan sivulle pompannut kuva tuttavastani, joka poseeraa raskausmahansa kanssa. Mä olen päättänyt, että kohta mullakin on samanlainen maha. (Ja näin mä olen päättänyt asian olevan, kunnes toisin todetaan.)


Onko vihdoinkin meidän vuoromme? 

6 kommenttia:

 1. Enkö vain nyt ymmärtänyt oikein vai pistätkö tosiaan irrotuspiikin (pregnylin) torstaina ja punktio on perjantaina? Itsellä takana neljä ivf-kierrosta ja irrotus on aina pitänyt laittaa 36h ennen punktiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin vielä hoitosuunnitelman ja olin katsonut väärin... Pregnylin pistän keskiviikkona illalla. :) Menee jo kaikki pistokset ym. sekaisin, mut onneksi on paperilla kaikki ylhäällä lääkärin toimesta.

   Poista
  2. :) Säikähdin vaan, ettei hoito mene pieleen vääränä päivänä pistetyn irroituksen takia. Onnea matkaan!

   Poista
  3. Kiitos! Alkaa jännitys vähitellen olemaan melkoinen. :)

   Poista
 2. Pidetään peukkuja, että punktio menee hyvin ja pakkaseenkin jää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olis se kyllä mahtavaa, jos näin ekasta IVF-hoidosta tulis toivottu lopputulos ja että vielä pakkaseenkin saataisiin alkioita. Ylihuomenna ollaan taas viisaampia... Jännää.

   Poista