tiistai 5. toukokuuta 2015

Päivityksen paikka

Tervehdys!

Ajattelin, että on aika vaihtaa blogini ulkoasua. En ole tosin täysin tyytyväinen tähän uuteen banneriin, mutta ehkä jaksan muokkailla tuota banneria vielä jossain vaiheessa. Lähinnä pienoinen värivirhe häiritsee silmääni.

Mielestäni tämä sininen ulkoasu on nyt jotenkin seesteinen. Haluan, että blogini ulkoasu kuvastaa tätä omaa fiilistäni. Oloni on lapsettomuuden suhteen rauhallinen, odottava - seesteinen. Haluan blogissani tämän kesän aikana kirjoittaa muustakin elämästä. Olen nainen täynnä ajatuksia. Muitakin ajatuksia kuin oman lapsettomuuden tuskailu. Onhan lapsettomuus ollut jo viime vuodesta saakka elämässäni toissijaista. En voi kuitenkaan kieltää, etteikö asia mielessäni olisi ja ihan taatusti tulen nimenomaan lapsettomuudesta ja mahdollisista tulevista hoidoistakin täällä yhä kertomaan.

Haluan monipuolistaa blogiani. Haluaisin jakaa kanssanne vaikkapa lempireseptejäni, kirja- tai elokuva-arvosteluja, matkakokemuksia, meikkivinkkejä... Ajatuksia maailmanmenosta. Olen myös Buzzadorin tuotetestaaja ja voisin jakaa täällä arvioita testaamistani tuotteista. Ehdotuksiakin otan mielelläni vastaan.

Ihanaa...Toukokuu. Luonto on herännyt eloon. Niin minäkin. :)

Toivon teille lämpimiä toukokuun päiviä ja ihanaa alkavaa kesää. Lupaan olla taas aktiivisempi bloggaaja.

<3 Ananas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti