sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

"28 päivää kerrallaan" - elämää

Bongasin kyseisen "28 päivää kerrallaan" -elämää termin jostakin nettiartikkelista. Osui ja upposi. Sitähän tämä minun elämäni on ollut kohta jo kaksi vuotta. Satunnaisia kertoja tuo nykyisen elämäni sykli on saattanut olla kolmekymmentäviisikin päivää, jolloin toiveet ovat nousseet pilviin.

Tällä hetkellä eletään taas kiertopäivää 28. Koko ajan olo, ettei taaskaan ole tärpännyt ja kohta taas saa mennä kauppaan rättiostoksille. "Älä stressaa." "Nauti kesästä." Sanovat monet ja yritän itsekin itselleni hokea.

Mun piti ottaa tämä kierron loppupuoli rauhassa. Ei testauksia. Ei turhia pettymyksiä yhden viivan tikuista. Mutta arvatkaas, mitä sitten kävi. Mä tyhmä menin testaamaan jo dpo 10. Tyhjää täynnä. Ei edes ns. viivan paikkaa. (Tää on jo niin huolestuttavaa, että mä tiedän kaikki hemmetin termit, jotka liittyvät lapsettomuuteen, raskauksiin, testaukseen keskustelupalstoilla.) Tein testin jälleen dpo 12 ja alla näette, mitä tikku näytti... Ja kyllä - tuo viiva on ns. roskishaamu. Eli tikku jäi lavuaarin reunalle puoleksi tunniksi. Mä olin silti ihan shokissa! Ei ikinä, IKINÄ ole testiin tullut tommosta toista haamua. Uusin testin seuraavana päivänä ja roskishaamu oli vahvempi. Tänään tein aamusta jälleen testin (kyllä...mulla on kaappi täynnä halpoja testiliuskoja, enkä taatusti ole ainoa, enhän?) Ei merkkiäkään toisesta viivasta.

Että semmosta. Olikohan kyseessä a.) kemiallinen raskaus? b.) suunnaton kohtalon iva, että pari testiä sattui olemaan semmosia, jotka tekivät haamun? c.) vaikuttaako Pregnyl haamuihin? 

Olen edelleen sataprosenttisen varma, että ei meille synny ystävänpäivänäkään lasta. Kerroin haamuista miehelleni. Näytin testit. Sovittiin, ettei innostuta yhtään. Osa teistä voi taatusti kuvitella, miltä tuntuu nähdä se toinen viiva tikussa, edes haamu tai hyvin haalea viiva. Mulle ei ole kahden vuoden aikana ikinä käynyt näin. Tunne oli hetken ihan uskomaton. Pian mä taas romahdan... Mä tunnen sen kipuna alavatsassa.

Tiedän, kuinka on tyhmää testata mitään ennen kuin kuukautiset on oikeesti myöhässä, mutta te, jotka olette yrittäneet lasta jo pidemmän aikaa...mä tiedän, että te ainakin ymmärrätte mua...

Alla kuvat tikuista. (En olis ikinä sitäkään itsestäni uskonut, että tikkujen kuvia nettiin laitan. Nyt on sekin sitten tapahtunut.)


"Kesä, kesä, kesä...ihana kesä, kesä, kesä...Kuoharia ja mansikoita. Jätskiä ja uintiretkiä."
Olkoon se mantrani seuraavat kuukaudet. Pää on jotenkin kiehumispisteessä ja kesä on kauneimmillaan... Nyt on vaan pakko yrittää nauttia ja kerätä kesää ja valoa varastoon...

Please, kirjoitelkaa kokemuksianne! Jakaako kukaan samoja fiiliksiä? Onko kenellekään teille käynyt näin? 

4 kommenttia:

 1. Vahvat viivat oot jo saanut. Testaappa huomenna uudelleen, josko se tän päivän testi ois vaan ollu viallinen?! Paljon tsemppiä sinne, toivotaan että viivat vahvistuu! :)

  VastaaPoista
 2. Pregnyl voi kirjoittaa näkyä testeissä noin 10 päivää tms. Eli ei selitä dpo 12 haamua käsittääkseni millään. En ole koskaan saanut haamuja testiin, joten voin vaan kuvitella miltä tuo tuntuu. Jotenkin taidan pystyä kuiteniin tavoittamaan tuon, itsellä olisi toiveet kovasti nousseet ja pelkäisin hemmetisti romahdusta.

  Ja joo, on halpoja testiliuskoja kaapit täynnä ja ainakin ovistikuista kuvia blogissa :D. Tuttu siis.

  Toivon kovasti parasta, että teillä nyt viimein tärppäisi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Onko tänään siis dpo 13? Älä vielä luovu toivosta! Voi kunpa, kunpa <3

  VastaaPoista
 4. Vika tikku kuvassa on dpo13, mut tänään olis dpo15 ja tikussa vain yks viiva...(Tai itseasiassa kun oikein tihrustin tämän aamuista tikkua uudelleen, näen ihan himmeän haamun.) Blaah... Noi pari testiä roskishaamuineen oli siis jotain sattumankauppaa tms. Epäilen vahvasti, että uutta kiertoa luvassa viimeistään loppuviikosta. :( Pregnyl+Letrotzol ovat vaikuttaneet kierron pituuteen ja kierron pituus viimeksikin 35 päivää. Ärsyttävää tämä odottelu, kun tiedän sen päättyvän taas pettymykseen...

  Kiitos tsempeistä ja siitä, että olette siellä jossain! <3 Merkitsette minulle niin paljon! Ja niinpä...voi kunpa...

  VastaaPoista