keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Sen pituinen oli se satu...

Sieltähän täti taas tuli tänä aamuna ja oikein semmosella volyymilla, ettei jättänyt epäselväksi, että "Lällällää...et taaskaan onnistunut!" 

Siitä paikasta soitin yksityiseltä ultra-ajan ja yllätyksekseni tuolla kunnallisella puolella tutkiva lääkäri onkin kesän töissä yksityisellä, joten sain ajan samalle lääkärille, joka on kevään ajan ultrannut kunnallisella puolella.

Haluan syödä lääkkeet kesälläkin. Niistä on ensinnäkin ollut apua leuassa jo monta vuotta velloneeseen akneen ja viime kuussa saatu hyvä follikkeli- ja limistulos rohkaisevat vaan vielä yrittämään.

Tulipahan todennettua, että roskishaamuihin ei ole uskominen, eikä pidä testailla liian aikaisin. Uudet testit tilattu netistä ja jälleen uutta yrityskertaa kohti...

(Yritän pysyä yltiöpositiivisena, etten romahtaisi. Ulkona paistaa aurinko ja mun kuuluu nauttia kesästä. Ei itkeä jälleen epäonnistumisen vuoksi...)

Tervetuloa yk 24. Ensi kuussa tuleekin sitten täyteen 2 vuotta tekemästämme päätöksestä, että lapsi saa tulla. Että semmosta...

1 kommentti:

  1. Voi kurjuus, tuntuu pahalta tämä meidän kohtalo :(. Meillä tuli kanssa tuossa kesäkuun alussa kaksi vuotta täyteen eli samassa veneessä seilataan tahdosta riippumatta. Tsemppiä! Koitetaan keskittyä ihanaan kesään: skumppaan ja mansikoihin.

    VastaaPoista