keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viimeistä viedään?

I Tällä hetkellä menossa toivottavasti viimeinen kierto Letrozol+Pregnyl -yhdistelmällä. Ihanteellisin lopputulos olisi alkava raskaus, mutta jos ei näin käy (niinkuin pahaa pelkään), edessä on suunnittelukäynti IVF-hoitoja varten. Letrozolia en haluaisi enää ensi kierrossa käyttää, sillä se on vienyt hiukseni. Mulla on aina ollut paksut, pitkät hiukset ja Letrozol-kuurien aikana olen joutunut keräämään viemäristä ja hiusharjasta tukottain tukkaa. :( Kerroin asiasta tänään lääkärille ja hän lohdutti, että tuleva raskaus tuo hiukseni takaisin. Niin...voi kunpa...

Kunnallinen puoli oli auennut lomien jälkeen. Tänään Kp1. Tämänpäiväinen lääkäri oli ihana. Ilmeisesti sijainen, mutta niin ihanan iloinen ja puhelias. Jälleen oli lääke toiminut toivotunlaisesti. Oikealla puolella isompi folli n.20mm ja vasemmallakin näytti jotakin olevan. Kyllä mun munasarjoissa siis elämää on. Se täytyy uskoa. Sain myös kehuja erinomaisen kauniista kohdusta. Mun kohtu on kuulemma muodoltaan ja sijainniltaan oikea malliesimerkki. :D No...olihan tuo mukava kuulla, mutta miksei sinne kukaan suostu muuttamaan? :(

Limakalvo oli tänään vain 6mm ja toiveissa on, että limakalvo paksuuntuisi parin päivän aikana. Pregnylin pistin vatsaani yhdeksän aikaan illalla. Mies töissä...Kysyin lääkäriltä, tapahtuuko katastrofia, kun olennainen osapuoli ei olekaan tänään kotona. Huomisesta eteenpäin kuulemma riittää... *helpotuksen huokaus*

Sitä sitten vaan taas odotellaan ja toivotaan parasta...

Tänään alkoi kauan odottamani sarja "Toisenlaiset äidit". Itseni kiduttamista sanon minä. Tänäänkin, jo heti aloitusjaksossa nuoripari, joka epävakaalla pohjalla. Huoh. Jaksossa esiintynyt äiti vaikutti tasaiselta, mutta miten voi olla niin, että niille pareille syntyy lapsia, joilla ei vielä kaikki muut asiat ole järjestyksessä? Tuntuu epäreilulta. Onko mun elämä ollut jonkun mielestä niin helppoa tähän mennessä, että päätti heittää elämääni "vähän" haastetta lapsettomuuden muodossa. Ei ole reilua.

Mä olen jo henkisesti valmistautunut IVF-hoitojen alkamiseen. Rahatkin saa varmasti riivittyä jostakin kasaan. Mutta se jurppii, että joudun maksamaan lapsesta! Sen onnen pitäisi olla kaikille ilmainen. 

Työtkin alkaneet. Tuntuu jo siltä, että lomaa ei olisi ollutkaan tai ainakin siitä on jo pitkä aika... Jos tästä kierrosta natsaisi, laskettuaika olisi toukokuun puolessavälissä. Voi... Mä olen aina haaveillut kesävauvasta. Tai nimenomaan alkukesän/kevään vauvasta. 

Kesän kiireiden väistyessä on aikaa taas paneutua Teidän muidenkin blogikuulumisiin. Kunpa vastaani tulisi mahdollisimman monta iloista uutista!

Sateista viikon jatkoa kaikille!
Pitäkää peukkuja jookos? 

Mä yritän uskoa tähänkin kiertoon...

<3 Ananas


Kuva: conceiveeasy.com

6 kommenttia:

 1. Onnea tulevaan kiertoon! Toivottavasti tärppää, niin ei tarvitse lähteä ivf-rumbaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sanopa muuta. Voi kunpa... Ainakin yritetty on. :) Loput on jonkun toisen päätettävissä.

   Poista
 2. Pidän kovasti peukkuja, että sulla tässä kierrossa tärppäisi! :) Minäkin eksyin katsomaan Toisenlaisia äitejä. Jaksossa ollut äiti vaikutti ihan kypsältä tasaiselta naiselta, mutta silti tuntui epäreilulta että he saivat jo toisen lapsen. Ensimmäinen jakso oli vähän pettymys kun ei kerrottu ihan tarkkaan näistä ihmisistä jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan muita jaksoja. Saa nähdä ahdistaako joissain jaksoissa vielä enemmän. Ainakin yksi lapsettomuudesta kärsinyt pari taitaa olla jossain jaksossa. Myös "Iholla"-sarjaa jään odottamaan. Mielenkiintoista tulla näkemään ja kuulemaan miehen näkökulmaa lapsettomuudesta.

   Poista
 3. Peukut!! Pidäthän meillekin? :)

  VastaaPoista